|
|
מבשלים בשטח - חזה עוף בצ'ילי ודבש
מאת: רועי עפרון
זהו מתכון פשוט להכנה וטעים.
הוא נע בין מנעד משתנה של מתיקות וחריפות.
האמיצים יוסיפו יותר פלפל צ'ילי גרוס, ו \ או פלפל חריף חתוך לרצועות.
לגזור, לשמור ולהתענג.
המצרכים:
1 ק"ג חזה עוף פרוס ( כמו לשניצל )
שמן זית
כוס רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס ( או יותר ) צ'ילי גרוס
4 \ 3 כוס דבש
פלפל חריף חתוך ( מנוקה מחרצנים או לא, תחליטו אתם )
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
חצי כוס גרידת לימון
רשת צלייה ( של דגים )
אופן ההכנה:
1 . מעסים היטב את חזות העוף בשמן זית
2 . ממליחים ומפלפלים
3 . בקערה מערבבים מעט שמן זית עם רוטב הצ'ילי, הדבש , גרידת הלימון והצ'ילי הגרוס בוזקים מעל עוד מעט פלפל שחור ומערבבים היטב את כל המרכיבים
4 . מכניסים את חזות העוף לקערה, עוטפים בתערובת שהכנו ומשרים אותם בה למשך מספר דקות, כדי שיספגו את הטעמים
5 . צולים את חזות העוף על מדורה בתוך רשת צלייה כפולה ( של דגים ), או רשת צלייה רגילה.
בתיאבון ! |
|
|
|
|
פרסום אינטראקטיבי
|